Αρχική Γωνιά του μαθητή Ο δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το πρόγραμμα "Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν" - Συνέντευξη του δημάρχου κ. Γ. Πατούλη

Ο δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το πρόγραμμα "Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν" - Συνέντευξη του δημάρχου κ. Γ. Πατούλη

Η ανατροφή των παιδιών είναι ίσως η σημαντικότερη ενασχόληση των γονιών και όπως όλοι γνωρίζετε, οι ερωτήσεις και οι απορίες που προκύπτουν είναι πάμπολλες. Το infokids.gr σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο "AVENUE" πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες ομιλίες στο πλαίσιο του προγράμματος "Οι γονείς ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν", κατά τη διάρκεια των οποίων οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους πλέον ειδικούς, πληθώρα θεμάτων που αφορούν στην ανατροφή και την καλή υγεία των παιδιών τους.

Ο δήμος Αμαρουσίου έθεσε υπό την αιγίδα του αυτή την πρωτοβουλία, ενώ ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μάς μίλησε σε συνέντευξή του αναφορικά με το θέμα της επόμενης ομιλίας μας, στις 15/4, στο "AVENUE", για την αξία του πρωινού γεύματος των παιδιών. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ως γιατρός ο ίδιος, αλλά και πατέρας, καταθέτει την προσωπική του άποψη για τη διαδικασία του πρώτου γεύματος της ημέρας και τη συνεισφορά του στην οικογένεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.