Αρχική InfoMommy Νέα Ο Δήμος Αμαρουσίου συγκεντρώνει τρόφιμα για την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS»

Ο Δήμος Αμαρουσίου συγκεντρώνει τρόφιμα για την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS»

dcd7e-cf84cf81cebfcf86ceb9cebcceb1Συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS» πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το ΠΕ.Α.Π (Περιβάλλον – Αθλητισμός Πολιτισμός) Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Η δράση θα γίνει μεθαύριο, Κυριακή 9 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00., μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με στόχο την ενίσχυση της λειτουργίας των δομών των παιδικών χωριών που φείδονται χρηματικών πόρων λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ευαισθητοποιημένος σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης, διοργανώνει τη δράση, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Γενικού Διευθυντή του ιδρύματος για υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους με τρόφιμα ελλείψει προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Συνέπεια αυτής της αδυναμίας είναι αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν ούτε τα βασικά αγαθά για να στηριχθούν τα παιδιά αλλά ούτε οι οικογένειες που υποστηρίζονται από τα παιδικά χωριά SOS σε όλη τη χώρα. Τα χωριά SOS χρειάζονται όσπρια, δημητριακά, μακαρόνια μέχρι γάλα, ρύζι και κονσέρβες. Στα «Παιδικά Χωριά» φιλοξενούνται 230 παιδιά, ενώ συνολικά στηρίζονται 1.500 οικογένειες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν «τα προς το ζην».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.