Αρχική Infokids Υγεία O Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης εμβολιάζει δωρεάν τα ανασφάλιστα παιδιά

O Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης εμβολιάζει δωρεάν τα ανασφάλιστα παιδιά

anthraxweb-2-webΗ Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ελληνικού ΙΑΚ και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ (www.missionanthropos.com) συνδιοργανώνουν δωρεάν εμβολιασμό σε παιδιά του Δήμου .

Ο εμβολιασμός αφορά παιδιά ανασφάλιστων και άπορων οικογενειών, Ελλήνων και Αλλοδαπών, που κατοικούν στα όρια του Δήμου και δεν έχουν πρόσβαση σε κρατικούς φορείς υγείας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα στο τηλ: 2109618792 (ΙΑΚ Ελληνικού, Τριπόλεως 28).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.