Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αποκτά το δικό του Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης αποκτά το δικό του Κοινωνικό Φροντιστήριο

metamorfosi Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεταμόρφωσης αποφάσισε τη δημιουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές που χρήζουν ανάγκης παράλληλης υποστήριξης σχολικών μαθημάτων.Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου προκειμένου να συγκροτηθούν ανάλογα τμήματα ώστε να βοηθηθούν οι μαθητές να εκπληρώσουν τους σχολικούς στόχους τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 2132012902 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 – 14.30, αρμόδιος υπάλληλος κ. Δέσποινα Μώρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.