Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου φοράει τα γιορτινά του και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους

Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου φοράει τα γιορτινά του και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους

Curtis-Hixon-Park-Christmas-Tree1Τις φετινές εορτές ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να ζήσει το κλίμα των Χριστουγέννων με ένα εορταστικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, εορταστικά εργαστήρια για τα παιδιά, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με φουσκωτά στην πλατεία Μακεδονίας στον Ταύρο.

Οι εκδηλώσεις μας έχουν ελεύθερη είσοδο. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης αντί εισιτηρίου καλούνται να στηρίξουν τους συμπολίτες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

xristougennamoschato2014

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στο: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “To φετινό εορταστικό πρόγραμμα διοργανώνεται με τη συμβολή των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας, το Πνευματικό Κέντρο και την Κοινωφελή Επιχείρηση, με τη συνεργασία των πολιτιστικών ομάδων της πόλης και τον εμπορικό σύλλογο της περιοχής, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών εργαστηρίων μας, της Κοινωνικής μας υπηρεσίας και των Δημοτικών μας βιβλιοθηκών. Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, αλλά και να ζήσουν το αληθινό πνεύμα της αλληλεγγύης των εορτών προσφέροντας τρόφιμα, παιχνίδια και είδη καθημερινής φροντίδας σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.”


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.