Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου φοράει τα γιορτινά του και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους

Curtis-Hixon-Park-Christmas-Tree1Τις φετινές εορτές ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να ζήσει το κλίμα των Χριστουγέννων με ένα εορταστικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, εορταστικά εργαστήρια για τα παιδιά, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με φουσκωτά στην πλατεία Μακεδονίας στον Ταύρο.

Οι εκδηλώσεις μας έχουν ελεύθερη είσοδο. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης αντί εισιτηρίου καλούνται να στηρίξουν τους συμπολίτες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

xristougennamoschato2014

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στο: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “To φετινό εορταστικό πρόγραμμα διοργανώνεται με τη συμβολή των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας, το Πνευματικό Κέντρο και την Κοινωφελή Επιχείρηση, με τη συνεργασία των πολιτιστικών ομάδων της πόλης και τον εμπορικό σύλλογο της περιοχής, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών εργαστηρίων μας, της Κοινωνικής μας υπηρεσίας και των Δημοτικών μας βιβλιοθηκών. Καλούμε τους κατοίκους της πόλης μας να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, αλλά και να ζήσουν το αληθινό πνεύμα της αλληλεγγύης των εορτών προσφέροντας τρόφιμα, παιχνίδια και είδη καθημερινής φροντίδας σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.”