Ο δήμος Νίκαιας-Ρέντη φορά μάσκα και στολή

mardi_gras_kids1Ο δήμος Νίκαιας-Ρέντη φορά μάσκα και στολή και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ακολουθήσουν τον αποκριάτικο ρυθμό και να δηλώσουν ενεργό συμμετοχή στο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά. Πλήρως ανανεωμένοι, με καινούργια παιχνίδια, καινούργια πρόσωπα, καινούργιες ιδέες αλλά πάντα με καρναβαλική συνείδηση και διάθεση που χτυπάει… κόκκκινο, ελάτε να περάσουμε  16 αξέχαστες μέρες γεμάτες δράση και διασκέδαση.

Σάββατο 15/02 πλατεία Οσίας Ξένης – ώρα 11:00

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου, χορευτικά δρώμενα από σχολεία της πόλης με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Δ/νσης Αθλητισμού και λαϊκό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη.
Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης
(προσυγκέντρωση: αυλή 1ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας- ώρα 10.30)

Κυριακή 16/02 πλατεία Παιδικής Στέγης – ώρα 11:00
Εκδήλωση με τη συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών της Δ/νσης Αθλητισμού και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου.
Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης. (προσυγκέντρωση: αυλή 27ου Δημοτικού Νίκαιας, ώρα 10.30)

Σάββατο 22/02 πλατεία Δ. Κουμπάκη – ώρα 11:00
Παιχνίδια για τα παιδιά με φουσκωτά, κλόουν, ταχυδακτυλουργό, πολλές δραστηριότητες και εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Mardi-Gras-Float2-630x420Κυριακή 23/02 πλατεία Κρήνης– ώρα 11:00
Κλόουν, face painting, μπαλονοκατασκευές, παιδικό πρόγραμμα και Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου και από το Εργαστήριο Παιδικής Εικαστικής Τέχνης της Δ/νσης Πολιτισμού.

Σάββατο 1/03 πλατεία Χαλκηδόνας – ώρα 11:00
Μπαλονοκατασκευές, face painting, χορευτικό πρόγραμμα από τα τμήματα των παραδοσιακών χορών της Δ/νσης Αθλητισμού, εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου και από το Εργαστήριο Παιδικής Εικαστικής Τέχνης της Δ/νσης Πολιτισμού και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη. Θα προηγηθεί παρέλαση στις γειτονιές της πόλης.
(προσυγκέντρωση: πλατεία Κρήνης ώρα: 10.30)

Κυριακή 2/03 κεντρική πλατεία Ρέντη- ώρα 11.00
Χορευτικά δρώμενα και συναυλία με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη. Θα προηγηθεί αποκριάτικη παρέλαση σχολείων και συλλόγων από την πλατεία Βενιζέλου στη κεντρική πλατεία Αγ. Ι. Ρέντη.
(προσυγκέντρωση: πλατεία Βενιζέλου ώρα: 10.30)

Mardi-Gras-Sensory-Bin-3Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Το «Κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού», το παιχνίδι που έγινε θεσμός και τρόπος ζωής για εκατοντάδες ανθρώπους στην περιοχή του Ρέντη (και όχι μόνο), ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής, πρόγραμμα παιχνιδιών και ενημέρωση για το παιχνίδι απευθυνθείτε στο «Σπιτάκι» στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.

Διάρκεια παιχνιδιού: 15/2 – 2/3
Αιτήσεις Συμμετοχής έως 14/2
Κεντρική πλατεία Αγ.Ι.Ρέντη
Τηλ. 210-4825260