Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην εκστρατεία: «Ώρα της Γης»: (29/3)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην εκστρατεία: «Ώρα της Γης»: (29/3)

earth_hour_large-960x938Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει αύριο Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας συμβολικά τα φώτα σε δύο ιστορικά μνημεία της πόλης, στον Λευκό Πύργο και στον Πύργο του Τριγωνίου στην Άνω Πόλη.

Στο πλαίσιο της οικολογικής δράσης η οποία έχει κεντρικό μήνυμα «Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις την αλλαγή πραγματικότητα (Use your power to make change a reality)», θα διακοπεί η φωταγώγηση των δύο μνημείων για μία ώρα από τις 20:30 έως 21:30.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην εκστρατεία «Ώρα της Γης», η οποία ξεκίνησε το 2007 στην Αυστραλία με πρωτοβουλία του WWF. Στο πλαίσιο της δράσης καλούνται οι πολίτες να σβήσουν για μία ώρα τα φώτα στα σπίτια τους, ώστε να στείλει η Θεσσαλονίκη το δικό της αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Η συγκεκριμένη δράση έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης για την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης σε φορείς και Δημότες», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας και συμπλήρωσε:

«Η πραγματική δύναμη του μηνύματος της Ώρας της Γης παραμένει η ενεργή συμμετοχή του κάθε πολίτη ξεχωριστά, μέσα από την ξεκάθαρη δήλωση όλων ότι απαιτούνται εδώ και τώρα γενναία μέτρα για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.