Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Ο δημοτικός παιδικός σταθμός Σητείας αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες σίτισης των παιδιών

Ο δημοτικός παιδικός σταθμός Σητείας αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες σίτισης των παιδιών

kindergarten-boy-100811-02Όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας Δ.Ο.Κ.Α.Σ. "από την Τετάρτη 8/7/2015 και έως την Παρασκευή 10/7/2015 ο Παιδικός Σταθμός Σητείας αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες σίτισης των παιδιών"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Το πρόβλημα της σίτισης δεν εμφανίστηκε τώρα.Είναι πρόβλημα δύο και πλέον μηνών, το οποίο και αντιμετωπίστηκε με χορηγίες από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας, από τις υπεραγορές Χαλκιαδάκη, από χρήματα, πολιτών και από την ανεκτίμητη υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού. Τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα έχει οξυνθεί. Μετά από δύο άγονες διακηρύξεις για την προμήθεια τροφίμων ,διεξήχθη τρίτος διαγωνισμός ο οποίος βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης. Εκτιμούμε πως από την Δευτέρα 13/7/2015 θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε εκ νέου την τοπική κοινωνία για αυτό το μείζον ζήτημα, δεδομένης και της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Διαβεβαιώνουμε πως οι υπηρεσίες την δύσκολη περίοδο που διανύουμε καταβάλλουν την μέγιστη προσπάθεια προς όφελος των πολιτών".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.