Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια O Διονύσης Σαββόπουλος με «Παράξενα και Ατόφια» στον Κήπο του Μεγάρου

O Διονύσης Σαββόπουλος με «Παράξενα και Ατόφια» στον Κήπο του Μεγάρου

Savvopoulos1
O πρώτος  ήχος από τον Διονύση Σαββόπουλο στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός ανοίγει τις εκδηλώσεις του Κήπου με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία. Από τον «Μπάλλο» στο  «Ας κρατήσουν οι χοροί»… μια βραδιά  με αγαπημένα τραγούδια.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή «Παράξενα και Ατόφια» (στίχος από τη «Μαύρη Θάλασσα» στο δίσκο του Βρώμικο Ψωμί, 1972) που περιλαμβάνει 27 τραγούδια, αντιπροσωπευτικά της εμπνευσμένης, πολύχρονης πορείας του στο τραγούδι.
Ένα πρόγραμμα που στην ουσία αποτελεί επιτομή του πολύπτυχου έργου του, της μακρόχρονης μουσικής του αναζήτησης που αναμειγνύει εθνικούς, βαλκανικούς και ροκ ήχους για να εκφράσει τα συναισθήματα, τις αντιφάσεις, τα οράματα και τις προσδοκίες των σύγχρονων Ελλήνων και να αποτυπώσει την κουλτούρα μιας ολόκληρης εποχής.

Ορέστης Πλακίδης πλήκτρα
Γιώτης Κιουρτσόγλου μπάσο
Βαγγέλης Καρίπης κρουστά

Συμμετέχει μικρό Σύνολο Χάλκινων Πνευστών

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για όλες τις παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και από τα Καταστήματα Public στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ
Tιμή προπώλησης: € 10
Τιμή στην είσοδο: € 12
7 Ιουνίου 2013/21:00
Κήπος του Μεγάρου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.