Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ο διπλός κότσος που θα "λύσει" τα χέρια σε όσες έχουν σγουρά μαλλιά!

Ο διπλός κότσος που θα "λύσει" τα χέρια σε όσες έχουν σγουρά μαλλιά!

Hair-Romance-Double-Bun-Hairstyle-in-curly-hairΌσες από εσάς έχετε σγουρά μαλλιά σίγουρα θα δυσκολεύεστε να τα "τιθασεύσετε", κι όταν πλέον τα καταφέρετε σίγουρα θα έχετε ξοδέψει αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ο κότσος είναι το ιδανικό χτένισμα για τις σγουρομάλλες, όμως γιατί να περιοριστείτε μόνο σε έναν όταν μπορείτε να έχετε έναν διπλό κότσο που θα κλέψει τις εντυπώσεις;

Ο διπλός κότσος ταιριάζει σε όλους τους τύπους της τρίχας. Στα λεπτά μαλλιά δίνει την ψευδαίσθηση του όγκου, ενώ εξισορροπεί το βάρος στα πιο πυκνά μαλλιά. Θα χρειαστείτε τσιμπιδάκια για τα μαλλιά μεσαίου μήκους και φουρκέτες για τα πιο μακριά.

mallia1. Περιστρέψτε την μπροστινή τούφα των μαλλιών σας και πιάστε την προς τα πίσω. Εάν έχετε φράντζα ή αφέλειες μπορείτε να τις αφήσετε ελεύθερες.

sgoura mallia2. Χωρίστε τα μισά μαλλιά σας για να φτιάξετε τον πρώτο κότσο. Εάν έχετε πολύ πυκνά μαλλιά, καλό θα ήταν να στερεώσετε τον κότσο με ένα λαστιχάκι. Διαφορετικά, στερεώστε απλά με τσιμπιδάκια.

bun

doubleban3-4. Πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά και φτιάξτε με τον ίδιο τρόπο και τον δεύτερο κότσο.

diplos kotsos5. Ανασηκώστε τον πρώτο κότσο και στερεώστε ακριβώς από κάτω τον δεύτερο. Καλύψτε τυχόν ατέλειες, στερεώνοντας με τσιμπιδάκια όπου είναι απαραίτητο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.