Αρχική Τηλεοπτικά Ο «Dr. Cook» επιστρέφει με νέες συνταγές!

Ο «Dr. Cook» επιστρέφει με νέες συνταγές!

Dr_Cook_athenspress.gr_Ο «Dr. Cook» συνεχίζει για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά τα μαθήματα  μαγειρικής στο Mega. Δίπλα στον Γιάννη Λουκάκο βρίσκονται τρεις μαθητευόμενοι σεφ: ο Αναστάσιος Λύκος, η Αθηνά Μπίμπη και ο Μανώλης Τσιρίκος. Τρία νέα παιδιά που αγαπούν και έχουν σπουδάσει τη μαγειρική και βοηθούν τον σεφ στην εκτέλεση των συνταγών.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ο «Dr.Cook» μάς μαθαίνει να φτιάχνουμε ψωμί. Ο Γιάννης πηγαίνει σε έναν παραδοσιακό φούρνο που χρησιμοποιεί ακόμη την παλιά μέθοδο ψησίματος σε ξυλόφουρνο, για να μάθει όλα τα μυστικά του ψωμιού. Εκεί, ο αρτοποιός μάς δείχνει όλη τη διαδικασία της παρασκευής του, από το ζύμωμα μέχρι το ψήσιμό του.

Στη συνέχεια, στην κουζίνα του «Dr.Cook», μαζί με τον καλεσμένο του Θανάση Σταμούδη, αρτοποιό-ζαχαροπλάστη, μας δείχνει πώς φτιάχνουμε προζύμι. Ετοιμάζει ελιόψωμο με πιπεριές φλωρίνης και φοκάτσια με ντοματίνια, κρεμμύδια και φρέσκια ρίγανη. Για το τέλος του μαθήματος προτείνει ντόνατς με κανέλα και ζάχαρη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.