Ο Δρ Μιχάλης Παπαχαραλάμπους Επικεφαλής της Επιστημονικής Ομάδας της Nanobionic

Nanobionic-Yanna1_123
καλσόν κατά της κυτταρίτιδας Νanobionic

H Nanobionic, με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζει στην επιστημονική της ομάδα τον έγκριτο Ειδικό Παθολόγο Δρ Μιχάλη Παπαχαραλάμπους. Ο κ. Παπαχαραλάμπους είναι Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Ορθοβιοτικής, Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρίας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης και μέλος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πρόληψης & Αντιγήρανσης.

Η Nanobionic, πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των προϊόντων της, εντάσσει στο επιστημονικό της δυναμικό, ως επικεφαλής, έναν επιστημονικό συνεργάτη που έχει καταγράψει μια μοναδική 30ετή επιστημονική πορεία στον τομέα της πρόληψης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Σκοπός της Nanobionic είναι ακριβώς να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή όσων τα φορούν, τις αντοχές τους και τη σωματική τους δύναμη. Αθλητές και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν χρόνια κινητικά προβλήματα ή ακόμη προβλήματα ισορροπίας, επιλέγουν τα «έξυπνα ρούχα» της εταιρίας που τους προσφέρουν αύξηση των αντοχών τους και βελτίωση της καθημερινότητάς τους αντίστοιχα.

«Καλωσορίζουμε τον Δρ Μιχάλη Παπαχαραλάμπους στην οικογένεια της Nanobionic. Είμαστε σίγουροι πως με την νεά του ιδιότητα ως Επικεφαλής της Επιστημονικής μας ομάδας, θα μας δοθεί η ευκαιρία, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του κοινού μας, να προχωρήσουμε από κοινού στην εκπόνηση νέων ερευνών που θα συνεισφέρουν στην περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων μας αλλά και στη δημιουργία νέων καινοτόμων τεχνολογιών που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας» τονίζουν οι αδελφοί Γιώργος και Ερμής Ψιψίκας CEO & Managing Director, αντίστοιχα, της Nanobionic.

«Η ανταπόκρισή μου στην πρόκληση ενός τόσο επαναστατικού προϊόντος όπως τα έξυπνα ρούχα της Nanobionic, ήταν θετική γιατί με το χρόνο, παρατηρώντας την εξέλιξή τους μέσα από τις μελέτες και τις έρευνες που εκπονήσαμε και εκπονούμε σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών & την Ορθοβιοτική, άρχισαν να ενώνονται οι τελείες και να φαίνεται η σημαντική συμβολή τους στην βελτίωση της ζωής όσων τα φορούν. Είμαι βέβαιος πως η νέα μου συνεργασία αυτή τη φορά ως επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της εταιρίας, θα μας δώσει τη δυνατότητα για ακόμη εντατικότερη προσπάθεια ανάπτυξης της, με αποτέλεσμα τη δημιουργία και την παροχή στην αγορά ακόμη περισσότερων και καινοτόμων, υψηλών τεχνολογικά, προϊόντων»

Η Nanobionic εδώ και 3 μήνες σενεργάζεται με την Ορθοβιοτική αλλά και με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και τον επικεφαλής του Δρ Στάθη Γκόνο, όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους και εκπονούν σημαντικές έρευνες για να αναπτύξουν την παραγωγή νέων πρωτοπόρων προιόντων.

Η Nanobionic είναι μια καινοτόμα ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των «έξυπνων» ρούχων, τα οποία ενισχύουν τις σωματικές και αθλητικές επιδόσεις. Η Nanobionic κινείται στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων, βελτιώνοντας την σύνθεση και την ποιότητα στις εφαρμοφές των hi tech ενδυμάτων της, συνεχώς, αφού αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της είναι η εξέλιξη και η συνεχής έρευνα.