Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς O δρόμος για υγιή μαλλιά περνάει μέσα από την φύση

O δρόμος για υγιή μαλλιά περνάει μέσα από την φύση

Hair Care Range_DE_Η Weleda πέτυχε τη δημιουργία της πιο «φυσικής» περιποίησης για τα μαλλιά που είναι διαθέσιμη στον κόσμο: δίχως SLS (Θειικό Λαουρικό Νάτριο), parabens, συντηρητικές ουσίες και τεχνητά αρώματα. Με ολιστική σύνθεση, τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση NATRUE, που σημαίνει πως πληρούν τα αυστηρά κριτήρια NATRUE, ώστε να εγγυάται η χρήση φυσικών συστατικών και διαδικασιών παραγωγής. Όλα τα συστατικά είναι ήπια και φιλικά προς το δέρμα, ώστε να απελευθερωθεί η φυσική δύναμη και ομορφιά των μαλλιών.

Τα φυτά που επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστικά συστατικά, αποτελούν δημητριακά, λόγω των κοινών στοιχείων μεταξύ των δημητριακών και των μαλλιών, καθώς και τη δράση που έχουν στα μαλλιά, προσφέροντας αναδόμηση, θρέψη και προστασία σε μαλλιά και δέρμα.

Τα δημητριακά:

Σαμπουάν Περιποίησης  με ΚεχρίΚεχρί: χρησιμοποιείται για τα κανονικά μαλλιά, βοηθώντας να διατηρηθεί η υγιής δομή της κάθε τρίχας. Το κεχρί έχει ισχυρή προστατευτική δράση και προσφέρει πλούσια τροφοδότηση πυριτικού οξέως από τους εξωτερικούς φλοιούς του.

Product4198.Photo1.OriginalΒρώμη: Τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά εμφανίζουν φθορά στον εξωτερικό φλοιό της τρίχας. Η Weleda χρησιμοποιεί τη δράση αναδόμησης της βρώμης για να επαναφέρει το φθαρμένο προστατευτικό φλοιό.

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας με ΣιτάριΣιτάρι: Το τριχωτό που έχει τάση για πιτυρίδα παρουσιάζει έλλειψη ισορροπίας. Για την αναδόμηση και την αναζωογόνηση των φυσικών λειτουργιών του τριχωτού, η Weleda χρησιμοποιεί την εξισορροπητική δράση του ελαίου φύτρων σίτου για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας και των νιφάδων στο τριχωτό, δίχως να προκαλεί ερεθισμούς.

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216
elovari@elovari.gr
www.weleda.gr
www.facebook.com/Weleda.Greece


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.