Αρχική InfoTeens Υγεία Ο έφηβος γιος μου επιμένει να ξυπνά πολύ αργά το Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι θέλει να χορτάσει ύπνο. Τι να κάνω;

Ο έφηβος γιος μου επιμένει να ξυπνά πολύ αργά το Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι θέλει να χορτάσει ύπνο. Τι να κάνω;

sleeping_teenεπιστήμονες της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής συμβουλεύουν να κρατήσετε τα ξυπνήματα των εφήβων κατά το Σαββατοκύριακο γύρω στη μία ώρα πιο αργά από όσο τις καθημερινές – ιδιαίτερα εάν το παιδί σας δεν ξυπνά μόνο του εύκολα για το σχολείο. Εάν το αφήνετε να κοιμάται πολύ στις αργίες, ο οργανισμός του θα μετατοπίζει τις περιόδους ύπνου και εγρήγορσης και το παιδί θα έχει πρόβλημα να ξαναγυρίζει στο πρωινό ξύπνημα τις ημέρες του σχολείου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.