Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "O εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου" (2/11)

"O εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου" (2/11)

TA KOYKIAΤο θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση σε συνεργασία με το unplugged studio, συνεχίζει μία σειρά παραστάσεων και για το μήνα Νοέμβριο που θα κορυφωθούν το Μάιο του 2014. Κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα, στην μικρή αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ., ο Καραγκιόζης με τη συνοδεία ορχήστρας λαϊκών οργάνων και με τη συμμετοχή διαφόρων τραγουδιστών υπόσχεται να ψυχαγωγεί, με νέο κάθε φορά έργο, μικρούς και μεγάλους με τις ξεκαρδιστικές ατάκες του.

IMG_0656Περίληψη του έργου "O εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου" (2/11):

«Ο καινούργιος πασάς μαθαίνει πως οι Έλληνες υπήκοοι του, δεν τον υπολογίζουν και αναζητά τον αίτιο. Οι αξιωματικοί του, τον ενημερώνουν πως η αιτία του κακού είναι ο Χατζηαβάτης. Ο πασάς συλλαμβάνει τον Χατζηαβάτη, επειδή όμως τον λυπάται του δίνει μια ευκαιρία για να γλυτώσει. Θα πρέπει να του απαντήσει σε τρεις δύσκολες ερωτήσεις. Μόνος του όμως δεν μπορεί και ζητά βοήθεια. Τότε αναλαμβάνει δράση ο Καραγκιόζης!».

Τοποθεσία: Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. , Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνία: κάθε  Σάββατο, στις 6:00 το απόγευμα, νέο έργο.

Διάρκεια: 1 ώρα.

Πληροφορίες: 6980.958322, info@unplugged-studio.com.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.