Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ο Έλληνας φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος, βραβεύεται για 2η χρονιά ως ο Παγκόσμιος Φωτογράφος της Χρονιάς για το 2014

Ο Έλληνας φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος, βραβεύεται για 2η χρονιά ως ο Παγκόσμιος Φωτογράφος της Χρονιάς για το 2014

1

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο φωτογράφος Βαγγέλης Γιωτόπουλος βραβεύτηκε ως  “Fine Art Φωτογράφος της Χρονιάς” για την επιτυχημένη του πορεία στον διεθνή οργανισμό φωτογραφίας γάμου SWPP.

3

Η βράβευση έγινε στο Λονδίνο, στις 15 Ιανουαρίου, παρουσία των μεγαλύτερων φωτογράφων του κόσμου!

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος βραβεύτηκε με τον τίτλο: Φωτογράφος της χρονιάς 2014, Media Φωτογράφος της χρονιάς 2014, Portrait Φωτογράφος της χρονιάς 2014, Travel Και special award: Overall Winner of the Highest Gold's 2014, τη διάκριση δηλαδή του φωτογράφου με τα περισσότερα Χρυσά βραβεία για τη χρονιά που μας πέρασε.

2

Οι κριτές σχολιάζουν για τη φωτογραφία:

“Όμορφη, με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά για ασπρόμαυρη εικόνα. Εμπνέει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης- θα ταίριαζε στον τοίχο καθενός, σαν ένα όμορφο κομμάτι τέχνης!”

Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, δήλωσε  πως είναι μεγάλη τιμή που επελέγη η φωτογραφία του ξανά φέτος, ανάμεσα σε τόσες άλλες, σπουδαίων συναδέλφων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.