“Ο Εμμανουήλ και η Στεφανία μου σαράντισαν! Θεέ μου όνειρο ζω….”: Το συγκινητικό μήνυμα του Κώστα Γρίμπιλα για τα διδυμάκια του

Η ιστορία του  Κώστα Γρίμπιλα είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν πριν από δύο χρόνια έχασε την 9 μηνών κορούλα του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, ο ίδιος και η σύζυγός του κατάφεραν μετά από πολλές δυσκολίες να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στη μνήμη της μικρής για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη με το όνομα «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation».

Ήταν μόλις τον Νοέμβριο όταν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο Κώστας αποκάλυψε ότι σύντομα περιμένουν να υποδεχθούν στον κόσμο τα διδυμάκια τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε, ο πελαργός έφερε στην οικογένεια Γρίμπιλα τα νέη της μέλη και χθες τα νεογέννητα σαράντισαν και βγήκαν για πρώτη φορά από το σπίτι για τον πρώτο τους εκκλησιασμό στον Άγιο Στέφανο στο Σίδνεϊ. “Ο Εμμανουήλ και η Στεφανία μου σαράντισαν! Ο πρώτος τους εκκλησιασμός στον Άγιο Στέφανο . Θεέ μου όνειρο ζω….”, έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος και ανέβασε φωτογραφίες με τα μωρά του στο προφιλ του στο Facebook.

GRIBILAS2

GRIBILAS

GRIBILAS4_h_645_450

GRIBILAS5