Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο Εορτασμός των Θεοφανείων από το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και οι πρώτες εκδηλώσεις του 2014 μαζί με τη νέα γενιά

Ο Εορτασμός των Θεοφανείων από το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και οι πρώτες εκδηλώσεις του 2014 μαζί με τη νέα γενιά

LEF_PANORAMA_0014

Mε τη νέα γενιά στο πλευρό του και τον εορτασμό των Θεοφανείων στις ενορίες όλων των δημοτικών ενοτήτων, υποδέχεται ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου, στέλνοντας παντού μήνυμα αισιοδοξίας για το 2014.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με δύο ραντεβού, στα οποία οι νέοι και οι νέες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Ειδικότερα, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, στο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια, μαζί με τα παιδιά που συμμετέχουν στα κολυμβητικά τμήματα του δήμου, αλλά και τους νεαρούς συμπολίτες μας, που στις 11 το πρωί, θα βουτήξουν για να πιάσουν το Σταυρό και να τιμήσουν το παραδοσιακό έθιμο. Την ίδια στιγμή σε όλες της εκκλησίες του δήμου, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα οι ιερείς μαζί με τους πιστούς, θα τελέσουν τους αγιασμούς για τα Θεοφάνεια.

Δύο ημέρες μετά στις 8 Ιανουαρίου ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη θα τιμήσει τους 583 νέους ακαδημαϊκούς, τους περσινούς τελειόφοιτους, που φοίτησαν στα δημόσια και τα ιδιωτικά σχολεία του δήμου μας και που φέτος εισήλθαν στις ανώτερες και ανώτατες σχολές της χώρας. Θα τιμήσει δηλαδή τη χρυσή νέα γενιά της Πυλαίας, του Πανοράματος, του Χορτιάτη, του Φιλύρου, του Ασβεστοχωρίου και της Εξοχής.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος, κεντρικός ομιλητής θα είναι ένας νέος δημιουργός και γνωστός άνθρωπος των μίντια, ο Γιάννης Σερβετάς. Επίσης στην εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση της Μη Κερδοσκοπικής –Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Ε.Ο.Σ.Ε.Ε. από νέους επιστήμονες του δήμου, που λίγα χρόνια πριν είχαν βραβευτεί από το Δήμαρχο σε παρόμοια εκδήλωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.