Αρχική InfoMommy Νέα Ο ευαίσθητος Λίλαντ βάζει τα κλάματα όταν η μητέρα του τραγουδά γι' αυτόν (Βίντεο)

Ο ευαίσθητος Λίλαντ βάζει τα κλάματα όταν η μητέρα του τραγουδά γι' αυτόν (Βίντεο)

Ο μικρούλης Λίλαντ αφού έφαγε την κρέμα του, μοιάζει τόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος. Τα ματάκια του λάμπουν και η χαρά του φτάνει στο αποκορύφωμά της όταν η γλυκιά μανούλα του αρχίζει να του τραγουδά.

Και τότε συμβαίνει το εξής αναπάντεχο. Το μωρό αλλάζει έκφραση, βουρκώνει και όσο η μαμά συνεχίζει το τραγούδι της, που σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph έχει θρησκευτικό περιεχόμενο, συγκινείται όλο και περισσότερο, τα δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό του και το παιδί διακατέχεται από συναισθήματα που συνήθως απαντάμε σε ενήλικες, όταν ακούσουν ή δουν κάτι συγκινητικό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.