Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ο Ευγένιος Τριβιζάς εύχεται σε όλα τα παιδιά με το δικό του πρωτότυπο τρόπο. Ας δούμε τις ευχές που μας έστειλε για εσάς

Ο Ευγένιος Τριβιζάς εύχεται σε όλα τα παιδιά με το δικό του πρωτότυπο τρόπο. Ας δούμε τις ευχές που μας έστειλε για εσάς

Είναι ο αγαπημένος παραμυθάς των μικρών και των μεγάλων παιδιών. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει η δική του ευχή για τις φετινές γιορτές από το site αυτό που απευθύνεται σε εσάς, τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά της παρέας μας.

Πρωτοτυπώντας για άλλη μια φορά ο Ευγένιος Τριβιζάς, μας αιφνιδιάζει με τις ευχές του, που έρχονται από το στόμα των πολλών, διαφορετικών ηρώων του. Ας τις διαβάσουμε λοιπόν.

eyxes


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.