Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο Ευγένιος Τριβιζάς περιμένει τα παιδιά στα εγκαίνια του Παιδικού Ιανού στη Θεσσαλονίκη (15/12)

Ο Ευγένιος Τριβιζάς περιμένει τα παιδιά στα εγκαίνια του Παιδικού Ιανού στη Θεσσαλονίκη (15/12)

Ο Ευγένιος Τριβιζάς, αγαπημένος συγγραφέας μικρών και μεγάλων, έχει ξεκινήσει από το Νησί των Πυροτεχνημάτων με το ιπτάμενο κρουασάν του και κατευθύνεται ολοταχώς προς τη Θεσσαλονίκη, για να εγκαινιάσει το νέο κατάστημα του Ιανού, τον Παιδικό ΙΑΝΟ!

Ένα κατάστημα αποκλειστικά για τα παιδιά, ένα παιδικό βιβλιοπωλείο με βιβλιογραφική πληρότητα, ένα κατάστημα γεμάτο με βιβλία, μουσική, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά παιχνίδια!

Αν δε συγκρουστεί με ιπτάμενη φάλαινα, αν δεν πέσει στον ωκεανό με τις χίλιες ρουφήχτρες και αν δεν τον αιχμαλωτίσουν πρασινογένηδες πειρατές, θα βρίσκεται στον Παιδικό ΙΑΝΟ την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 6:00 έως τις 9:00 μ.μ. για να μας ταξιδέψει στους μαγικούς του κόσμους!

Μη χάσετε μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε ένα μανάβη μεταμορφωμένο σε βίδα και ένα αόρατο πράσινο καγκουρό! Δώρα, εκπλήξεις, παιχνίδια, δραστηριότητες και πολλή χαρά σας περιμένουν!

Παιδικός IANOS
Μητροπόλεως 73, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 268682
E-mail: mitropoleos@ianos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.