Αρχική Fun Time Ο φανταστικός κόσμος της Mary Engelbreit: Οι πιο τρυφερές κάρτες για τη γιορτή της μητέρας!

Ο φανταστικός κόσμος της Mary Engelbreit: Οι πιο τρυφερές κάρτες για τη γιορτή της μητέρας!

1.Χιούμορ, ευαισθησία και ζεστασιά είναι τα χαρακτηριστικά της δουλειάς της. Γεννημένη στις 5 του Ιουνίου του 1952, η Mary Engelbreit, γραφίστρια και εικονογράφος παιδικών βιβλίων, που ξεκίνησε το 1996, το περιοδικό Home Companion , άρχισε την καριέρα της φτιάχνοντας ευχητήριες κάρτες. Για αυτές τις κάρτες έγινε διάσημη. Αρκετά αργότερα έγραψε και εικονογράφησε παιδικά βιβλία. Σήμερα φιλοτεχνεί διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι και έχει τη δική της εταιρεία! Κάρτες τις κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο!

2
Λατρεύω τα έργα της γιατί έχουν μια παιδικότητα και ταυτόχρονα μεταφέρουν ένα μεγάλο μήνυμα! Όλα τα έργα έχουν χαραγμένα λέξεις που μιλάνε στην καρδιά μας, γι αυτό και αγαπήθηκε πολύ από τις γυναίκες και τα παιδιά. Έχει κατορθώσει να συνδυάσει τη νοσταλγία με το χιούμορ, και με μοναδική φρεσκάδα πηγαίνει από το παρελθόν στο παρόν και πάλι πίσω. Λατρεύει να διαβάζει βιβλία με κλασσικά παραμύθια που ανήκαν στη μητέρα και τη γιαγιά της. Δυο γενιές γυναικών που την ενέπνευσαν!
3.
Το βλέπεις στα μάτια και το χαμόγελό της… μητέρα, σύζυγος, καλλιτέχνης και επιχειρηματίας… πολλοί ρόλοι για μια ζωή! Φιλοσοφία της για τη ζωή και τη διακόσμηση «Ζεστασιά μέσα και έξω».

Ελάτε να φτιάξουμε μια κάρτα για τη Μαμά

-Διάλεξα σήμερα μια σειρά από κάρτες για τη γιορτή της μητέρας. Κάρτες για μητέρες με μικρά παιδιά και κάρτες για μητέρες με μεγάλα παιδιά. Διαλέξτε και εκτυπώστε τη δική σας κάρτα!

-Φτιάξτε ένα υπέροχο κολλάζ, προσθέτοντας τις δικές σας φωτογραφίες…με τη δική σας μαμά!

-Αγοράστε μακετόχαρτο από το βιβλιοπωλείο και κάνετε υπέροχα καδράκια για τον τοίχο.

-Ντύστε την μαμά-κούκλα!

-Απλά κοιτάχτε τις και χαμογελάστε!

5

6.

7

8

9


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.