Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα»: Παραμυθόδραμα στο Μαγικό Αερόστατο (26/01)

«Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα»: Παραμυθόδραμα στο Μαγικό Αερόστατο (26/01)

Fasoulis_Mpaxlevitsa_1Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 12:00, το Μαγικό Αερόστατο θα φιλοξενήσει το Έντεχνο Θέατρο Σκιών της Άννας Αρβανίτη για να μας παρουσιάσει το παραμυθόδραμα του Μιχάλη Χατζάκη «Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα».

Στο έργο υπάρχει η σύγκρουση ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Στα δίχτυα της μάγισσας η οποία χαίρεται να βασανίζει κάθε αθώα ύπαρξη, αντιτίθεται ο Φασουλής και ο Ρεβίθης. Οι δυο μικροί μας ήρωες με θάρρος και έξυπνες επινοήσεις, κατορθώνουν να αντισταθούν στην κακιά μάγισσα και τελικά να θριαμβεύσουν σώζοντας την Ελενίτσα. Η πλοκή, η ένταση και προπαντός το γέλιο που αβίαστα πλημμυρίζει την παράσταση, εντάσσουν τη «μάγισσα Μπαχλεβίτσα», στα κλασικά έργα της νεοελληνικής μας γραμματείας.

Η Άννα Αρβανίτη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., βοηθός του κ. Χατζάκη στο Πανεπιστήμιο του Α.Π.Θ. και στο Θέατρο Σκιών της Χ.Α.Ν.Θ. από το 2002. Υπηρετεί και συντείνει στη διάδοση του έντεχνου θεάτρου σκιών, δίνοντας παραστάσεις με τη βοήθεια της Μαρίας Αρβανίτη, πτυχιούχο του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙΘ, σε σχολεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά φεστιβάλ.

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα.

Ηλικίες: από 3-103 ετών.
Τα παιδιά δημοτικού μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση χωρίς συνοδό.

Κόστος συμμετοχής : 6 ευρώ/άτομο. Ο ενήλικας που θα συνοδεύει πάνω από 2 παιδιά, θα μπορέσει να παρακολουθήσει την παράσταση δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ:2313.025.119

Μαγικό Αερόστατο - χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά και ενήλικες
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ.Κορομηλά),Θεσσαλονίκη.
2313.025.119


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.