Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "O Φασουλής και η Μάγισσα Μπαχλεβίτσα" για μια μόνο παράσταση στη ΧΑΝ Καλαμαριάς (31/1)

"O Φασουλής και η Μάγισσα Μπαχλεβίτσα" για μια μόνο παράσταση στη ΧΑΝ Καλαμαριάς (31/1)

_DSC2739 aΤο Κουκλοθέατρο Χριστίνα Μπήτιου προσκαλεί γονείς και παιδιά το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα να παρακολουθήσουν την κουκλοθεατρική παράσταση "O Φασουλής και η Μάγισσα Μπαχλεβίτσα" στη ΧΑΝ Καλαμαριάς.

Η υπόθεση της παράστασης:

Η κακιά μάγισσα Μπαχλεβίτσα κατορθώνει να πιάσει την ορφανή και καλόκαρδη Ελενίτσα. Πάντα το επεδίωκε αυτό γιατί την ενοχλούσε η ομορφιά και η καλοσύνη της.Ο Φασουλής και ο Ρεβίθης, μικροί γαβριάδες της γειτονιάς μόλις μαθαίνουν ότι χάθηκε η φίλη τους υποπτεύονται τη Μάγισσα. Παρ’ ότι τρέμουνε και στ’ άκουσμά της μόνο, αποφασίζουνε να δώσουνε τη μάχη. Η Μπαχλεβίτσα έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζώα και πουλιά, εκτός κι αν κάποιος κλέψει τη μαγική της σκούπα. Τα επεισόδια πολλά κι ακόμα πιο πολλά τα ξεκαρδιστικά ευρήματα που αλληλοσυγκρούονται με την αγωνία και τις συγκινητικές στιγμές.

_DSC2762 mikro

Ερμηνεία – Κατασκευή κούκλας, σκηνικών – Καλλιτεχνική επιμέλεια:
Λίτσα και Χριστίνα Μπήτιου – www.puppetry.gr
Θεατρικός συγγραφέας Μιχ.Χατζάκης

 Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς,

Μουρουζηδών 12,
2310 454700, 2310 241007


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.