Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα" περιμένουν τα παιδιά στο Κουκλοθέατρο της ΧΑΝΘ (από 7/2)

"Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα" περιμένουν τα παιδιά στο Κουκλοθέατρο της ΧΑΝΘ (από 7/2)

Από 7 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή του Φλεβάρη στις 12:00 το μεσημέρι, οι μικροί μας φίλοι από τη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση "Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα" από το κουκλοθέατρο της Χριστίνας Μπήτιου στη Μικρή Αυλαία της ΧΑΝΘ.

Η υπόθεση της παράστασης:

Στα δίχτυα της μάγισσας Mπαχλεβίτσας πιάνεται η ορφανή και καλόκαρδη Ελενίτσα. Πάντα το επεδίωκε αυτό γιατί την ενοχλούσε η ομορφιά και η καλοσύνη της. Η μάγισσα έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε ζώα και πουλιά, εκτός κι αν κάποιος κλέψει τη μαγική της σκούπα. Ο Φασουλής και ο Ρεβύθης, μικροί γαβριάδες της γειτονιάς, μόλις μαθαίνουν ότι χάθηκε η φίλη τους υποπτεύονται τη μάγισσα. Οι δύο μικροί μας ήρωες με θάρρος και έξυπνες επινοήσεις κατορθώνουν να αντισταθούν στην κακιά μάγισσα, αποφασίζουν να δώσουν τη μάχη και τελικά να θριαμβεύσουν, σώζοντας την Ελενίτσα, παρ’ όλο ότι τρέμουνε και στο άκουσμά της μόνο! Τα επεισόδια πολλά κι ακόμα πιο πολλά τα ξεκαρδιστικά ευρήματα που αλληλοσυγκρούονται με την αγωνία και τις συγκινητικές στιγμές.

Παίζουν: Χριστίνα – Λίτσα Μπήτιου
Θεατρικός συγγραφέας: Μιχάλης Χατζάκης

Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 6936985171, 2310 941843 (εργαστήρι), 2310 241007 (ΧΑΝΘ)
www.facebook.com/koyklotheatro
E-mail: kouklotheatro@gmail.com

Δείτε το trailer: 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.