Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός γιορτάζει με Τίτο Πατρίκιο και jazz μουσική (4-6/11)

Με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυση του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, διοργανώνονται μοναδικές δράσεις όλο το Νοέμβριο, με στόχο ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί και να γνωρίσει τον Παρνασσό. Με τη συνδρομή αρχιτεκτόνων, μουσικών, ηθοποιών και χορογράφων, ο Παρνασσός θα ανοίξει τις πόρτες του και θα φιλοξενήσει περισσότερες από 25 εκδηλώσεις, για παιδικά και ενήλικες, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, μουσικές εκδηλώσεις με τη φιλοξενία jazz bands, συμφωνικών ορχηστρών, λογοτεχνικές εκδηλώσεις, κοινωνικές δράσεις, κ.ά.

Τέλος, αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι εκδηλώσεις των 150 χρόνων του Παρνασσού τελούν υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

i-mousiki-xthes-simera-aurio-_3Τετάρτη 4.11 | Μουσική
Η Μουσική χθες, σήμερα. Αύριο;

Κορυφαίοι μουσικοί και μουσικολόγοι θα αναφερθούν και θα συζητήσουν με το κοινό τις πτυχές της Μουσικής από το χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο. Το πάνελ απαρτίζεται από το Διευθυντή ορχήστρας και βιολοντσελίστα Βύρωνα Φιδετζή, τους συνθέτες Σταμάτη Κραουνάκη και Νικόλαο Κυπουργό, τον ερευνητή και ερμηνευτή Αλέξανδρο Λαμπρίδη, το συνθέτη, πιανίστα και παραγωγό ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών Χρίστο Παπαγεωργίου και το Γενικό Διευθυντή GEA και συλλέκτη δίσκων Δημήτρη Γιαρμενίτη.

Συντονιστής: Χρίστος Παπαγεωργίου

Ώρα έναρξης: 19.00 | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr