Αρχική InfoMommy Σχέσεις «Ο φόβος που με προφυλάσσει, ο φόβος που με εγκλωβίζει» στον Ιανό (29/1)

«Ο φόβος που με προφυλάσσει, ο φόβος που με εγκλωβίζει» στον Ιανό (29/1)

stressed-out-woman_2Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Fountation και ο Ιανός διοργανώνουν διάλεξη με θέμα «Ο φόβος που με προφυλάσσει, ο φόβος που με εγκλωβίζει» με εισηγήτρια την Γιάννα Γιαμαρέλου την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Ο φόβος όπως όλα μας τα συναισθήματα, όταν αναδύεται μας προσανατολίζει προς μια κατεύθυνση, υποδηλώνει ότι χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί σε μια συγκεκριμένη συνθήκη και έτσι μας προφυλάσσει. Υπάρχει όμως και ο άλλος φόβος που δεν αναδύεται τη στιγμή που το χρειαζόμαστε, είναι μόνιμα εκεί, ελέγχει, ταλαιπωρεί και εγκλωβίζει. Σε αυτή τη διάλεξη θα μας δοθεί η ευκαιρία να διερευνήσουμε τα είδη των φόβων μας.

Ιανός

Σταδίου 24


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.