Αρχική Famous Parents Ο Γιάννης Βούρος εξομολογείται "Αποκαλούσαν το γιο μου τερατόμορφο πλάσμα γιατί γεννήθηκε με πρόβλημα υγείας"

Ο Γιάννης Βούρος εξομολογείται "Αποκαλούσαν το γιο μου τερατόμορφο πλάσμα γιατί γεννήθηκε με πρόβλημα υγείας"

Ο Γιάννης Βούρος βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε συγκινημένος για τον γιο του Στέφανο, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα, αλλά και για το bullying που έχει υποστεί. Ο ηθοποιός μίλησε για την στάση που είχαν κρατήσει τότε τα ΜΜΕ, απέναντι στον γιο του, λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πάρει το παιδί του από το χέρι και να πάνε σε γνωστή εφημερίδα για να τους αποδείξει ότι δεν είναι ένα τερατόμορφο τέρας όπως έγραψαν.

Ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Θυμάμαι πως όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο, μία εφημερίδα έγραφε πως “ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα. Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος εντωμεταξύ ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα “αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε”. Toν φωτογράφισαν λοιπόν και μετά έγραψαν στην ίδια εφημερίδα ένα μεγάλο άρθρο, με καλά λόγια. Έκανα όλα αυτά τα πράγματα που θα έκανε ο κάθε πατέρας προκειμένου να σπουδάσει το παιδί του, αλλά από εκεί και πέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω καμία πόρτα, ούτε και να πάρω κανένα τηλέφωνο. Το ποσοστό αναπηρίας που έχει ο Στέφανος, θα μπορούσε να του δώσει την δυνατότητα να προσληφθεί στο δημόσιο, να έχει αυτοκίνητο χωρίς δασμούς και πολλά άλλα. Ο Στέφανος όμως ποτέ δεν μπήκε σ' αυτή τη διαδικασία. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος επί ίσοις όροις κινείται ως ενεργό ισότιμο κύτταρο αυτής της κοινωνίας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.