Αρχική InfoMommy Νέα Ο Γιώργος Λύρας ξεσπάθωσε κατά των παιδεραστών - «Μόνο ο πατέρας πρέπει να καθαρίζει για όλα»

Ο Γιώργος Λύρας ξεσπάθωσε κατά των παιδεραστών - «Μόνο ο πατέρας πρέπει να καθαρίζει για όλα»

pegku-zina-giwrgos-luras-i-baftisi-tis-koris-tous.w_hrΟ Γιώργος Λύρας είναι ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά καθότι μπαμπάς κι ο ίδιος.

Με αφορμή, λοιπόν, τη σύλληψη του παιδόφιλου,  ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για τους παιδεραστές αναρτώντας τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια διαβάζω όλο και περισσότερα περιστατικά που έχουν να κάνουν με κακοποιήσεις , βιασμούς, εξαφανίσεις. Δεν σας κρύβω ότι έχω ένα σφίξιμο στο στομάχι και με πλημμυρίζει ένα τρομερό μίσος για όλους αυτούς. Βλέπω παράξενες φάτσες ,γυμναστές, χορογράφους ,δασκάλους που πάνε τα παιδιά εκδρομές τους κοιτάω και είμαι έτοιμος να τους φάω. Η αστυνομία και οι δικαστές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν δεμένα τα χέρια τους. ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ πρέπει να καθαρίζει για όλα. Κανένας άλλος. Φυσικά θα πάει στην φυλακή. Είναι χρέος του όμως», έγραψε αναλυτικότερα.

Liras


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.