Αρχική InfoTeens Υγεία Ο γιος μου είναι 16 ετών. Χρειάζεται να αφαιρέσει τους φρονιμίτες για να μη στραβώσουν τα δόντια του;

Ο γιος μου είναι 16 ετών. Χρειάζεται να αφαιρέσει τους φρονιμίτες για να μη στραβώσουν τα δόντια του;

Teen-boy-3Η έως τώρα επιστημονική έρευνα επισημαίνει ο κ. Κωνσταντίνος Μ.Θ.Βώρος ΜΟrth RCSEdin Ειδικός Ορθοδοντικός, δείχνει ότι η επίδραση των φρονιμίτων στο στράβωμα των δοντιών δεν είναι σημαντική. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να αφαιρούμε τους φρονιμίτες ανησυχώντας ότι θα στραβώσουν τα δόντια μας. Βέβαια, υπάρχουν μια σειρά από άλλους λόγους για τους οποίους σε κάποιες περιπτώσεις ενδείκνυται να αφαιρούμε τους φρονιμίτες, οι οποίοι όμως λόγοι δε σχετίζονται με την ορθοδοντική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.