Αρχική InfoTeens InfoΓνώση O γλυκός χιμπατζής, έχει μάθει πολλά!  Ανοίγει τα κουτιά με την τροφή του, προετοιμάζει τη φωτιά και ψήνει το γεύμα του! Ας τον γνωρίσουμε!

O γλυκός χιμπατζής, έχει μάθει πολλά!  Ανοίγει τα κουτιά με την τροφή του, προετοιμάζει τη φωτιά και ψήνει το γεύμα του! Ας τον γνωρίσουμε!

kanzi2

Είναι έξυπνος και δεν το κρύβει!

Πρόκειται για τον Kanzi, ένα γλυκύτατο χιμπατζή που με εξαιρετική επιδεξιότητα συλλέγει καυσόξυλα, τα χωρίζει σε μεγέθη και ανάβει φωτιά με σπίρτα!

Σύμφωνα με τον Dr Sue Savage-Rumbaugh, κυριότερο ερευνητή της γλώσσας των χιμπατζήδων Μπονόμπο, πρόκειται για τους στενότερους συγγενείς μας, ακριβώς επειδή μοιραζόμαστε το  99,5% των γονιδίων μας! Μάλιστα υποστηρίζει, πως οι διαφορές μας είναι κυρίως πολιτισμικές!

Δείτε τα βίντεο της εκπαίδευσης:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.