Ο Γολγοθάς μιας 26χρονης που έχασε το μωρό της στη γέννα – Οι υποψίες και η κηδεία που έγινε στα κρυφά

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς μιας 26χρονης μητέρας που δεν πιστεύει ότι το παιδί της πέθανε στη γέννα όπως της είπαν στο νοσοκομείο.

“Θέλω να μάθω την αλήθεια για το μωρό μου”

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή  “Αλήθειες με τη Ζήνα” επί 40 ημέρες το μωρό παρέμενε στο νεκροτομείο του Δημόσιου Νοσοκομείου, στο οποίο είχε διακωμιστεί η γυναίκα. Ενώ οι γονείς του βρέφους είχαν ζητήσει να πάρουν το φάκελο του τοκετού στα χέρια τους, έμαθαν ότι είχε πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή στο μωρό χωρίς να το γνωρίζουν. Κατά αντίστοιχο τρόπο έμαθαν ότι το παιδί τους κηδεύτηκε χωρίς ποτέ να ειδοποιηθούν.

Πέμπτη 09.01.2020

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 26χρονης μητέρας, που αγωνίζεται να μάθει την αλήθεια για το τί συνέβη πραγματικά στο μωρό της, που οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι γεννήθηκε νεκρό. Επί 40 ημέρες το μωρό παρέμενε στο νεκροτομείο του Δημόσιου Νοσοκομείου, στο οποίο είχε διακωμιστεί η γυναίκα. Ενώ οι γονείς του βρέφους είχαν ζητήσει να πάρουν το φάκελο του τοκετού στα χέρια τους, έμαθαν ότι είχε πραγματοποιηθεί νεκροψία νεκροτομή στο μωρό χωρίς να το γνωρίζουν. Κατά αντίστοιχο τρόπο έμαθαν ότι το παιδί τους κηδεύτηκε χωρίς ποτέ να ειδοποιηθούν. Το "μίτο της Αριάδνης" στη μπερδεμένη αυτή υπόθεση ξετυλίγει ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Σταύρος Γεωργίου. Γιατί διέταξε προκαταρκτική εξέταση η Εισαγγελία. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Donnerstag, 9. Januar 2020

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος, Σωκράτης Τσαντίρης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι:

«Εχει συλλεχθεί όλος ο ιατρικός φάκελος από το νοσοκομείο αλλά και τις παλιές εξετάσεις που έχουν γίνει. Αναμένεται η εκτίμηση γυναικολόγου, για να μάθουμε τι συνέβη. Καθυστερούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων», σημειώνει ο ιατροδικαστής.

Η οικογένεια και η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, περιμένει να μάθει τους λόγους που πέθανε το παιδί της. Θέλει να μάθει εάν ο θάνατος του εμβρύου ήταν ενδομήτριος. Στη συνέχεια, γυναικολόγος θα δει τις εξετάσεις που έγιναν στο μαιευτήριο που γέννησε στις 21 Αυγούστου και στο οποίο εισήχθη στις 19 Αυγούστου. Ακόμη, αναμένει να δει και τις εξετάσεις που είχε κάνει λίγες μέρες πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Πέμπτη 09.01.2020

Προκαταρκτιξή εξέταση διέταξε η Εισαγγελία για την υπόθεση του βρέφους που φέρεται να γεννήθηκε νεκρό σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά η μητέρα του διατηρεί επιφυλάξεις καθώς δεν είδε ποτέ το μωρό ούτε και ενημερώθηκε επίσημα για τη νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε καθώς και την ταφή του. Τα "σκοτεινά" σημεία στην υπόθεση και τα αναπάντητα ερωτηματικά που τη "στοιχειώνουν". Κοντά μας ο κ. Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, μας εξηγεί πόσο σημαντικά θα αποδειχθούν στην εξέλιξη της υπόθεσης τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία και θα προσδιορίσουν τόσο τα αίτια θανάτου του βρέφους όσο και την επιβεβαίωση του ενδομήτριου θανάτου. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Donnerstag, 9. Januar 2020