Αρχική Infokids Υγεία Ο "Ιπποκράτης" ταξιδεύει στα Κύθηρα και εξετάζει δωρεάν τα παιδιά

Ο "Ιπποκράτης" ταξιδεύει στα Κύθηρα και εξετάζει δωρεάν τα παιδιά

Boy-checkupΣτα Κύθηρα βρίσκεται από χθες, 16 Μαΐου, το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την υποστήριξη της εταιρίας Johnson & Johnson, σε μια προσπάθεια να παράσχει δωρεάν προληπτική ιατρική και οδοντιατρική στα παιδιά του νησιού. Η αποστολή περιλαμβάνει εθελοντές γιατρούς του Οργανισμού (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο), οδοντίατρο του Νοσοκομείου και γιατρούς από το νομό Λακωνίας. Οι υπηρεσίες του πολυϊατρείου θα παράσχονται μέχρι και τις 26 Μαΐου, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων του ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νησί δεν υπάρχει παιδίατρος, ούτε οφθαλμίατρος αλλά ούτε και ωτορινολαρυγγολόγος! Ο «Ιπποκράτης» προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες αυτές , θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα σχολεία που βρίσκονται στη Χώρα, στο Λιβάδι, στους Καρβουνάδες, στα Φράτσια και στον Ποταμό. Στην περσινή επίσκεψη του «Ιπποκράτη» εξετάστηκαν 398 παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, από τα οποία πολλά δεν είχαν επισκεφτεί ποτέ τους κανένα γιατρό!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.