Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Ο ήρεμος νους", παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (13/1)

"Ο ήρεμος νους", παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (13/1)

AM COVERΟι εκδόσεις Garuda Hellas και ο Ιανός, θα υποδεχθούν στον Ιανό (Αριστοτέλους 7), τη Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με τίτλο: Ο ήρεμος νους. Άνταρ μόουνα: μια αρχαία ταντρική τεχνική διαλογισμού για τον σύγχρονο νου.

Το ζήτημα που επέλεξε η συγγραφέας να πραγματευθεί στο συγκεκριμένο βιβλίο είναι καίριο και επίκαιρο. Πρόκειται για τη διαλογιστική τεχνική της άνταρ μόουνα, μέσω της οποίας μπορούμε να επιφέρουμε μια κατάσταση ηρεμίας στον νου μας, προϋπόθεση απαραίτητη για να μπορέσουμε να βιώσουμε τον αληθινό μας Εαυτό.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

IANOS
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.