Αρχική Famous Parents Ο ηθοποιός που πλήρωσε το λογαρισμό της θαυμάστριάς του όταν είδε ότι ήταν απλήρωτος για πολύ καιρό

Ο ηθοποιός που πλήρωσε το λογαρισμό της θαυμάστριάς του όταν είδε ότι ήταν απλήρωτος για πολύ καιρό

upl559fa781e6aed

Η Βίκυ ήταν πάντα μεγάλη θαυμάστριά του και δεν περίμενε ότι θα τον συναντήσει, ότι θα τον γνωρίσει και στο τέλος θα πληρώσει τον μεγάλο και ανεξόφλητο λογαριασμό ρεύματός της!
Ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με τη Daily Mail, έκανε τη φανατική θαυμάστριά του να συγκινηθεί, αφού προσφέρθηκε να της πληρώσει τον λογαριασμό χωρίς να του το ζητήσει.

Η κάτοικος της Carita Beac συνάντησε τον ηθοποιό στο Hatings Point την περασμένη εβδομάδα και τού ζήτησε αυτόγραφο. Μόνο που ούτε εκείνη, αλλά ούτε κι εκείνος είχαν μαζί τους κάποιο χαρτί για να υπογράψει. Το μόνο που κατάφερε να βρει μέσα στην τσάντα της για να υπογράψει ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο λογαριασμός του ηλεκτρικού. Ο ηθοποιός είδε το ανεξόφλητο πόσο που ήταν πολύ μεγάλο και της ζήτησε να αναλάβει να τακτοποιήσει εκείνος το χρέος της. Κι έτσι έγινε, αφού ο ηθοποιός τηλεφώνησε στην εταιρεία και τακτοποίησε τα πάντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικού καναλιού που επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο Τζόνι Ντεπ με την θαυμάστριά του

Ο Τζόνι Ντεπ με την θαυμάστριά του

Η κυρία, ενθουσιασμένη, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τον ηθοποιό και άνθρωπο πια, που θαυμάζει.

Σε συνεργασία με το thetoc.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter