Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Ο Καραγκιόζης γραμματικός" (26/10)

"Ο Καραγκιόζης γραμματικός" (26/10)

+θ +γ+Σ+κ+Σ+Υ+γ+β+θ+Ψ+Ω+μ +Υ+κ+Σ+ε+ε+Σ+ν+β+γ+θ+μ +ο+β+Υ+θ+ξ+κ+Χ+μΤο θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση σε συνεργασία με το unplugged studio, ξεκίνησε ήδη μία σειρά παραστάσεων για το μήνα Οκτώβριο που θα κορυφωθούν το Μάιο του 2014. Κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα, στην μικρή αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ., ο Καραγκιόζης με τη συνοδεία ορχήστρας λαϊκών οργάνων και με τη συμμετοχή διαφόρων τραγουδιστών υπόσχεται να ψυχαγωγεί, με νέο κάθε φορά έργο, μικρούς και μεγάλους με τις ξεκαρδιστικές ατάκες του.

+θ +γ+Σ+κ+Σ+Υ+γ+β+θ+Ψ+Ω+μ +Υ+κ+Σ+ε+ε+Σ+ν+β+γ+θ+μΠερίληψη του έργου «Ο Καραγκιόζης γραμματικός», (26/10) :

«Ο Ταχήρ αφέντης δίνει μια άδεια γραμματικού στον Χατζηαβάτη κι αυτός επειδή δεν ξέρει γράμματα απευθύνεται στον Καραγκιόζη. Αυτός, τον διαβεβαιώνει ότι έχει «διπλώματα και παπλώματα» και αναλαμβάνει γραμματικός. Έρχονται διάφοροι και ο Καραγκιόζης γράφει άλλα αντ’άλλων. Έρχεται και ο Μπαρμπαγιώργος και θέλει το γράμμα του να πάει «κλαφτό». Τι εννοεί;» Θα εκτελέσει άραγε την επιθυμία του ο Καραγκιόζης;

+ο+σ+ν+θ +π+Σ+ζ+α

Τοποθεσία: Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. , Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.
Ημερομηνία: κάθε  Σάββατο, στις 6:00 το απόγευμα, νέο έργο.
Διάρκεια: 1 ώρα.
Πληροφορίες: 6980.958322, info@unplugged-studio.com.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.