Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "O Καραγκιόζης και ο κουμπάρος" σε μια ξεκαρδιστική παράσταση στο Κοπερτί (23/11)

"O Καραγκιόζης και ο κουμπάρος" σε μια ξεκαρδιστική παράσταση στο Κοπερτί (23/11)

p4140226Την απολαυστική παράσταση του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης και ο Κουμπάρος» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου  και ώρα 11:30 π.μ., από τον Καραγκιοζοπαίχτη Θέμη Δούκα, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου Κοπερτί.

p4140236

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

«Ο Καραγκιόζης φιλοξενεί στην παράγκα του τον «κουμπάρο» του Κίτσο και την οικογένεια του.  Οι φίλοι του διαμαρτύρονται και του ζητούν να τον διώξει. Είναι, βλέπεις, «διαφορετικός».  Την ίδια ώρα η κόρη του κυρ-Μιχαλάκη πέφτει μέσα στο πηγάδι. Πανικόβλητος ο γέροντας ζητά βοήθεια. Τι θα γίνει; Θα το δούμε στον μπερντέ…» Στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε εργαστήριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη και θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους πίσω από μπερντέ.

Οπλιστείτε με καλή διάθεση, αφεθείτε στις ξεκαρδιστικές ατάκες του λαϊκού μας ήρωα και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στην τέχνη του Θεάτρου Σκιών.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ το ζευγάρι: γονέας-παιδί

Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2310 866 123

ΚΟΠΕΡΤΙ Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο
Βασ. Όλγας 71 με 28ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη
2310 866 123,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.