Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ο Καραγκιόζης με το ζόρι Γιατρός (19/10)

Ο Καραγκιόζης με το ζόρι Γιατρός (19/10)

IMG_0973

Το θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση σε συνεργασία με το unplugged studio, ξεκίνησε ήδη μία σειρά παραστάσεων για το μήνα Οκτώβριο που θα κορυφωθούν το Μάιο του 2014. Κάθε Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα, στην μικρή αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ., ο Καραγκιόζης με τη συνοδεία ορχήστρας λαϊκών οργάνων και με τη συμμετοχή διαφόρων τραγουδιστών υπόσχεται να ψυχαγωγεί, με νέο κάθε φορά έργο, μικρούς και μεγάλους με τις ξεκαρδιστικές ατάκες του.

Περίληψη του έργου «Ο Καραγκιόζης με το ζόρι γιατρός»(19/10):

«Ο Χατζηαβάτης για να εκδικηθεί τον Καραγκιόζη τον συστήνει στον πασά ως γιατρό. Ο Καραγκιόζης έπειτα από ξύλο που τρώει το παραδέχεται, επειδή όμως αντιλαμβάνεται την ίντριγκα ισχυρίζεται ότι και ο Χατζηαβάτης είναι φαρμακοποιός. Έτσι, ο Χατζηαβάτης, αφού τις φάει κι αυτός, αναγκάζεται να το παραδεχτεί ότι είναι φαρμακοποιός. Πηγαίνουν μαζί στο σαράι για να θεραπεύσουν την βεζυροπούλα που έχει βουβαθεί και «ούτε μιλάει ούτε λαλάει». Θα τα καταφέρουν;

IMG_20130323_184707

Τοποθεσία: Θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. , Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.
Ημερομηνία: κάθε  Σάββατο, στις 6:00 το απόγευμα, νέο έργο.
Διάρκεια: 1 ώρα.
Πληροφορίες: 6980.958322, info@unplugged-studio.com.
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία

flyer 2013

flyer 2013 programma


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.