Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Ο Καραγκιόζης Ντράμερ" σε μια μουσική παράσταση του θεάτρου σκιών στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (4/10)

"Ο Καραγκιόζης Ντράμερ" σε μια μουσική παράσταση του θεάτρου σκιών στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (4/10)

karagiozis-drummer3Το Θέατρο Σκιών από τους Σκιάς Όναρ, θα παρουσιάσει τον «Καραγκιόζη Ντράμερ», το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και ώρα 6:30μ.μ. στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι.Ο Καραγκιόζης βρίσκει επιτέλους τη δουλειά που θα του εξασφαλίσει “δόξα και φαΐ” και οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται μαζί του στα ρυθμικά μοτίβα που θα τον εκτοξεύσουν στην τροχιά των σταρ.
Οι Σκιάς Όναρ πρωτοπορούν, συνδυάζοντας το παραδοσιακό ελληνικό θέατρο σκιών και την ψυχαγωγία με τη μουσική εκπαίδευση.

Σάββατο 4/10
Ώρα: 6:30 μ.μ.
Διάρκεια ≈ 60΄
Ηλικίες: 3-103
Τιμή εισιτηρίου: 5€
Πληροφορίες χώρου

Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι
Θάλητος 31, 54646, Θεσσαλονίκη
2315 007271


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter