Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ο κόκορας και το φλουρί» παράσταση αφήγησης λαϊκού παραμυθιού στο Οξυγόνο

«Ο κόκορας και το φλουρί» παράσταση αφήγησης λαϊκού παραμυθιού στο Οξυγόνο

Picture 202«Ο κόκορας και το φλουρί», παράσταση αφήγησης λαϊκού παραμυθιού, για μικρούς και μεγάλους, από την Ανθή Θάνου και τον Παναγιώτη Κούλελη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6 το απόγευμα, στο πατάρι του Βιβλιοπωλείου Οξυγόνο.

Picture 215Ευτράπελα παραμύθια για γέρους και γριές ζαβές, παλαβά παιδιά, κοκόρια τολμηρά και… μύγες που γυρεύουν γαμπρούς!!!

Διάρκεια: 1 ώρα
Εισιτήριο για την παράσταση: 5 ευρώ
Η τιμή του εισιτηρίου είναι η ίδια για τους ενήλικες και για τα παιδιά. Ο ενήλικας, που συνοδεύει τρία και περισσότερα παιδιά, μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση δωρεάν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης, πριν από την παράσταση. Η κράτηση μπορεί να γίνει με την αποστολή e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr (Θέμα: Αφήγηση παραμυθιών και τη θεματική ενότητα).

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.