Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ο Κοντορεβυθούλης» στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.

«Ο Κοντορεβυθούλης» στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.

unnamedΤο Κουκλοθέατρο της Χ.Α.Ν.Θ., θα παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Ο Κοντορεβυθούλης», από τις 2 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.  Οι κούκλες, τα σκηνικά, η ερμηνεία και η μουσική επένδυση, φέρουν την υπογραφή της Χριστίνας και της Λίτσας Μπήτιου, που υπόσχονται να δώσουν στα παιδιά την δοκιμασμένη συνταγή του κουκλοθέατρου: ψυχαγωγία και αγωγή.

Λίγα λόγια για το έργο:
«Ο Κοντορεβυθούλης».

«Ο Κοντορεβυθούλης και ο Γίγαντας διαπραγματεύονται με την ελλειπτική γλώσσα του δράματος, την κρίσιμη στιγμή που το παιδί μεταμορφώνεται σε έφηβο μέσα από το μαγικό ραβδί του χρέος. Αυτή η εκκόλαψη από κάμπια, σε γοργόφτερη πεταλούδα, που κυριολεκτικά προσεγγίζει τα όρια του θαύματος, μόνον ποιητικά, θα μπορούσε να αποδοθεί. Κι αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε.
Θεριά καπλάνια ξωτικά, φράζουν το δρόμο και καραδοκούν το Κοντορεβυθούλη. Κι εκεί, στο τέλος ο ακατανίκητος γίγαντας με την πέτρινη κάρδια. Ενάντια στο κακό, πάντα ορθώνεται μια όμορφη νεράιδα, που ξέρει να καθοδηγεί και να ανδρώνει τους αδύναμους.
Να γιατί λατρεύουμε τα παραμύθια. Υποκαθιστούν με τη σοφία τους, τις αντινομίες της πραγματικότητας. Στον ονειρικό τους κόσμο, ποτέ η δύναμη δεν υπερισχύει τη δικαιοσύνη».

Τοποθεσία: Το Κουκλοθέατρο της Χ.Α.Ν.Θ., Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνία: από τις 2 Φεβρουαρίου και κάθε  Κυριακή, στις 12.00 το μεσημέρι.

Διάρκεια: Μία ώρα.

Πληροφορίες: 2310.241.007, κιν.6936.985171, www.puppetry.gr

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6€.

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία και παιδικούς σταθμούς, στη Μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. ή στο χώρο των σχολείων, κατόπιν συνεννόησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.