Αρχική InfoBaby Τοκετός Ο κόσμος στη Ρόδο «αγκαλιάζει» την έγκυο μετανάστρια - Ρούχα, πάνες και πιπίλες συγκεντρώθηκαν για τις πρώτες ανάγκες του μωρού

Ο κόσμος στη Ρόδο «αγκαλιάζει» την έγκυο μετανάστρια - Ρούχα, πάνες και πιπίλες συγκεντρώθηκαν για τις πρώτες ανάγκες του μωρού

thumb_640Ο κόσμος της Ρόδου απέδειξε ότι ξέρει να συμπαραστέκεται και να στηρίζει τους μετανάστες που έμελλε να κινδυνεύσουν με την ζωή τους στο πρόσφατο ναυάγιο. Εκτός της μεγάλης παρουσίας πολιτών που έσωζαν κόσμο την ημέρα του ναυαγίου, ήρθε και η έμπρακτη συμπόνοια των πολιτών του νησιού. Φαγητά και ρούχα μαζεύτηκαν για τους μετανάστες που φιλοξενούνται προσωρινά στη Ρόδο, ενώ ιδιαίτερη μνεία και φροντίδα υπάρχει για τις δύο εγκυμονούσες μετανάστριες.

Σύμφωνα με την rodiaki, μία από αυτές που από μέρα σε μέρα πρόκειται να φέρει στον κόσμο το μωρό της, βρίσκεται ήδη στο Νοσοκομείο και οι προσφορές των ιδιωτών από ρουχαλάκια και παιδικά έχουν κατακλύσει το δωμάτιο.

Σε ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα η δικηγόρος, (μέλος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου) κα Πέπη Παπαπαύλου, «το δωμάτιο του ετοιμόγεννου κοριτσιού από την Ερυθραία στη Μαιευτική του Νοσοκομείου, στην κυριολεξία πλημμύρισε από ρουχαλάκια, πιπίλες, πάνες, γλυκά κι ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί !Εκείνη, με τα μεγάλα έκπληκτα μάτια της, να μην μπορεί να πιστέψει αυτή τη μεγάλη αγκαλιά που της πρόσφεραν όλοι εκείνοι οι άγνωστοι υπέροχοι Άνθρωποι».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.