Ο γιος του Κώστα Κόκλα μεγάλωσε! Κάνουν μαζί διακοπές και διασκεδάζουν κάνοντας τζετ σκι

Ο Κώστας Κόκλας έχει τεράστια αδυναμία στο μοναχογιό του Δημήτρη και με την πρώτη ευκαιρία που έχει ρεπό από τις θεατρικές του υποχρεώσεις σπεύδει να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές καλοκαιρινής διασκέδασης, κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα και θαλάσσια σπορ.

Χθες μάλιστα, ο ηθοποιός  μας έδειξε πόσο απολαμβάνει την παρέα του γιου του,  δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram,

μια φωτογραφία που τον απεικονίζει να κάνει τζετ σκι με τον 10χρονο γιο του, που έχει μεγαλώσει.

View this post on Instagram

Best jet ski driver ever ???@cazaplaya

A post shared by Kostas Koklas (@kostaskoklas) on

Μπορεί να είναι παιδί χωρισμένων γονιών, όμως ο 10χρονμος Δημήτρης δεν στερείται ποτέ τη συντροφιά και την αγάπη των γονιών καθώς όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός:

«Τη σχέση με το παιδί σου την καθορίζεις εσύ. Το παιδί σου μαθαίνεις να το αγαπάς και να σε αγαπάει. Θέλει χρόνο. Παρόλο τις αντιξοότητες της δουλειάς μου και την πίεση, προσπαθώ να βρω έναν χρόνο να εντάξω αυτό το κομμάτι. Η Κατερίνα έχει πάρα πολύ κατανόηση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη μακριά από αυτό το κομμάτι και να του δείξουμε, αλλά και να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι εμείς είμαστε εκεί για αυτόν και ότι αυτό που συμβαίνει στην μαμά και στον μπαμπά έχει να κάνει την μαμά και τον μπαμπά, εμείς είμαστε δίπλα σου και όποτε μας θες είμαστε εδώ. Το έχει πάρει πολύ καλά, το διαχειρίζεται πολύ καλά και μου κάνει εντύπωση γιατί τα παιδιά πολλές φορές λύνουν τα θέματα και είναι και πιο ώριμα πολλές φορές από εμάς σε ορισμένα πράγματα«

View this post on Instagram

Lucas ..new friend ?

A post shared by Kostas Koklas (@kostaskoklas) on

View this post on Instagram

New biker ?‍♀️

A post shared by Kostas Koklas (@kostaskoklas) on