Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Ο Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει "Τη ζωή που έλειπε" στον Πολυχώρο Αθηναΐς (5/6)

Ο Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει "Τη ζωή που έλειπε" στον Πολυχώρο Αθηναΐς (5/6)

ΕΞΩΦΥΛΛΟ-Η-ΖΩΗ-ΠΟΥ-ΕΛΕΙΠΕ-ΤΟΥ-ΚΩΣΤΑ-ΚΡΟΜΜΥΔΑ Ο Κώστας Κρομμύδας μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του βιβλίου οικογενειακής φροντίδας «Μπαμπά μεγάλωσε με» επιστρέψει στο συγγραφικό προσκήνιο με ένα δυνατό μυθιστόρημα που κάνει «βουτιά» στην ιστορία και δείχνει πώς οι ζωές των ανθρώπων διαπλέκονται και πώς τα πάθη διαιωνίζονται υπό το βάρος της μοίρας. Εάν σας αρέσουν οι δυνατές λογοτεχνικές ιστορίες αξίζει να δώσετε το παρών στη σημερινή επίσημη παρουσίαση του μυθιστορήματος «Η ζωή που έλειπε» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς (Silk Room) στις 8 το βράδυ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι (με αλφαβητική σειρά):

Άννα Αδριανού, ηθοποιός-συγγραφέας
Θανάσης Ευθυμιάδης, ηθοποιός
Μαριλένα Μαμιδάκη, πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»
Βασίλης Χιώτης, δημοσιογράφος-διευθυντής του «Βήμα FM 99,5»

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η υπόθεση του βιβλίου:

Η αγάπη και ο έρωτας βρίσκουν πάντα το δρόμο. Δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα, εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της κατοχής. Μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα, που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα, να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; Τι είναι αυτό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες; Και πώς αντιδρούν όταν όλα αποκαλύπτονται; Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση, ή θα ενώσει ακόμη πιο πολύ τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σήμερα να κληρονομούν άθελα τους τις τραγικές, αλλά γεμάτες έρωτα, ιστορίες των προγόνων τους; Συχνά η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…

Πολυχώρος Αθηναΐς
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.