Αρχική Νέα O Kώστας Στοφόρος και η Παραμυθοκουζίνα του στο παιδικό ραδιόφωνο iFeelKid κάθε Πέμπτη στις 19:00!

O Kώστας Στοφόρος και η Παραμυθοκουζίνα του στο παιδικό ραδιόφωνο iFeelKid κάθε Πέμπτη στις 19:00!

photo2Ο Κώστας Στοφόρος, ο αγαπημένος μας συγγραφέας που ψυχαγωγεί τα παιδιά μαγειρεύοντας στην Παραμυθοκουζίνα του με θεατρικό παιχνίδι, μαγειρική, χορό και παραμύθια από τη Μαγική του Τράπουλα, από σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα θα μας κρατά συντροφιά μέσω της διαδικτυακής του εκπομπής στο παιδικό ραδιόφωνο iFeelKid

Ο συγγραφέας θα ταξιδεύει τα παιδιά στον κόσμο των παραμυθιών και θα τα μαθαίνει πώς να φτιάχνουν με τους φίλους και τις παρέες τους τα δικά τους μοναδικά παραμύθια. Η Παραμυθοκουζίνα είναι ένα παιχνίδι φαντασίας που μπορούν να συμμετέχουν μικροί μεγάλοι. Συναρπάζει με τις ιστορίες της και αναπτύσσει την δημιουργική έκφραση των παιδιών.

Ο  iFeelKid,  ο πρώτος  Παιδικός  Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός είναι κοντά στα παιδιά  και  τους  γονείς  με  το  νέο  καθημερινό  ωριαίο  πρόγραμμα,  έχει  στόχο  να ψυχαγωγεί,  να  χαλαρώνει,  να  διασκεδάζει,  να  νανουρίζει  αλλά  και  να  ενημερώνει τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.