Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια O Κύκλωψ του Ευριπίδη «ταξίδεψε» στην Αθήνα!

O Κύκλωψ του Ευριπίδη «ταξίδεψε» στην Αθήνα!

DSC_2177

Οι ηθοποιοί της παράστασης Κύκλωψ του Ευριπίδη επιβιβάστηκαν, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο λεωφορείο των Ο.ΣΥ. και έδωσαν μια πρώτη εικόνα της παράστασης στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, στην πλατεία Μοναστηρακίου, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο Golden Hall.

DSC_3113

Με το λεωφορείο ντυμένο με την αφίσα της παράστασης - σε μια κοινή συνέργεια του Εθνικού Θεάτρου με τις ΟΣ.Υ., το Golden Hall και τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου - οι ηθοποιοί κέρδισαν τις εντυπώσεις στις τέσσερις στάσεις που πραγματοποίησαν, προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει σε ένα δρώμενο, που χρωμάτισε διαφορετικά το πρωινό του Σαββάτου.
DSC_3294
Ο Κύκλωψ του Ευριπίδη, το μοναδικό σατυρικό δράμα που έφτασε ακέραιο ως τις μέρες μας, θα παρουσιαστεί από το Εθνικό Θέατρο στις 2 και 3 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Φωτογραφίες: Άρης Καμαρωτός
Βίντεο: Πάτροκλος Σκαφίδας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter