Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Ο κύκλος με την κούκλα" σε μια κουκλοθεατρική παράσταση στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (22/11)

"Ο κύκλος με την κούκλα" σε μια κουκλοθεατρική παράσταση στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (22/11)

135075Παιδιά, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την διαδραστική κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Κύκλος με την Κούκλα" του κουκλοθιάσου redicolo με γιγαντόκουκλες και ζωντανή μουσική.

Η υπόθεση της παράστασης

Ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, πετάει την παλιά της κούκλα, αφού την έχει καταστρέψει. Η μικρή παραδουλεύτρα που εργάζεται στο πλούσιο σπίτι την βρίσκει, την φροντίζει και την ξαναφτιάχνει με όλη της την αγάπη και με τη βοήθεια του φίλου της του τσαγκάρη. Όταν το πλουσιοκόριτσο την διεκδικεί ξανά, τίθεται το ερώτημα σε ποια από τις δύο ανήκει η κούκλα…

Διάρκεια ≈ 60΄
Ηλικίες: 3-103

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Ω2Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι
Θάλητος 31, 54646, Θεσσαλονίκη
2315 007271


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.