Αρχική InfoMommy Νέα O Λάκης Λαζόπουλος κατακεραυνώνει τα "αντράκια" που δυσκόλευαν τη ζωή του Βαγγέλη - "Εγώ νιώθω ότι μπορεί να υπάρχει κάπου και να κρύβεται από το φόβο του"

O Λάκης Λαζόπουλος κατακεραυνώνει τα "αντράκια" που δυσκόλευαν τη ζωή του Βαγγέλη - "Εγώ νιώθω ότι μπορεί να υπάρχει κάπου και να κρύβεται από το φόβο του"

34Για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στη μάνα του αγνοούμενου φοιτητή αλλά ταυτόχρονα στέλνοντας και το δικό του μήνυμα στα "αντράκια" που δυσκολεύουν τη ζωή των παιδιών με τα καμώματά και τις "πλάκες" του.

Αυτά είναι τα λεγόμενα του Λαζόπουλου:

«Δεν θα ήθελα καμία μανά να ζει την αγωνία που ζει η μάνα του Βαγγέλη. Αυτό που κάνανε στο παιδί αυτό που διαβάζουμε και γενικά αυτές οι καταστάσεις είναι απαράδεκτες. Όταν ένας άντρας διαθέτει τέτοια βαρβαρότητα για να φέρεται άσχημα, όπως διάβαζα ότι του περνάγανε ιμάντα, τον έβαζαν στην ντουλάπα να τραγουδάει και διάφορα. Όταν ένας άντρας έχει την ανάγκη να επιδειχθεί σαν άντρας, κάτι αντρικό δεν έχει μέσα του. Κάτι του λείπει. Κι αν ένας άντρας ξεφύγει και βγήκε η βαρβαρότητα, έχει κάτι άλλο που τον επαναφέρει, το παραδέχεται και ζητάει συγγνώμη. Δεν είναι πρώτα άντρας για να βαράει και μετά γυναικούλα για να κρύβεται. Εύχομαι ο Βαγγέλης να βρεθεί. Εγώ νιώθω ότι μπορεί να υπάρχει κάπου και να κρύβεται από το φόβο του. Έτσι νιώθω γιατί σκέφτομαι τους δικούς του».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.