Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τα εγγόνια του: Η τρυφερή ιστορία πίσω από την υπέροχη φωτογραφία!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τα εγγόνια του: Η απίθανη ιστορία πίσω από την υπέροχη φωτογραφία!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα αποτελεί πάντα έναν από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ένας άνθρωπος γλυκός, αρχοντικός, αξιοπρεπής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή το 1985, σε ηλικία 72 ετών. Πέρα από τη μεγάλη κινηματογραφική κληρονομιά, όμως, άφησε πίσω του ένα παιδί και δύο εγγόνια. Μια αγαπημένη οικογένεια, την οποία λάτρευε.

Όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγινε παππούς

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας περίμενε πώς και πώς να γίνει παππούς. Υπάρχει μια ιστορία για όταν γεννήθηκε το πρώτο του εγγόνι, η Παυλίνα. «Δεν ήρθε την ίδια μέρα στο μαιευτήριο, αλλά την επόμενη το πρωί, διότι είχε παράσταση στο θέατρο Μινώα. Έφερε ένα σταυρουδάκι, την πήρε στην αγκαλιά του και δάκρυσε». Αυτά είχε πει στο παρελθόν ο γιος του, Δημήτρης Κωνσταντάρας, μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Όταν γεννήθηκε ο συνονόματος εγγονός, όμως, παρά το πρώτο εγκεφαλικό που είχε ήδη πάθει τότε, ο ενθουσιασμός του ήταν μεγάλος.

Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από την σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Σε αυτήν βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον γιο του Δημήτρη και τα εγγόνια του, Παυλίνα και Λάμπρο.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον γιο του Δημήτρη, την λατρεμένη του εγγονή Παυλίνα και τον πολυαγαπημένο του εγγονό που πήρε και το όνομα του την ημέρα της βάπτισης του μικρού στους Αγίους Ταξιάρχες-με νονά την Λιάνα Κανέλλη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο νεότερος ακολούθησε με επιτυχία τα βήματα του πατέρα του που είχε χαράξει την δική του σημαντική πορεία στην δημοσιογραφία, και όπως έδειξε και με την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό “Surviror” έχει κληρονομήσει το «γκελ» του αξέχαστου παππού του», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε ακόμα:

Προσοχή: ΟΧΙ σήμερα τα self test από τα φαρμακεία – Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας

«Τα κακά παιδιά»: Η ανατρεπτική σειρά βιβλίων που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια που αγαπούν τη δράση

Πάτρα: Τα ερωτήματα για την ώρα θανάτου της 6,5 μηνών Ίριδας και το σήμα του ΕΚΑΒ