«Ο Λύκος και τα 7 κατσικάκια» έρχονται για μια παράσταση στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (28/6)

«Ο Λύκος και τα 7 κατσικάκια» θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21:00 στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Ο εννιαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας με τα εντυπωσιακά σκηνικά του, μας υπόσχεται μια παράσταση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών.

Λίγα λόγια για το έργο

Τα 7 κατσικάκια μένουν μονά στο σπίτι καθώς η μαμά κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν: «Ο λύκος ξέρει να αλλάζει τη μορφή του. Θα τον γνωρίσετε όμως από τη χοντρή, βραχνή φωνή του κι απ’ τα μαύρα του πόδια» .Παρ όλο που τα κατσικάκια υπακούν, ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει και κρύβεται. Όταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί ..τότε έρχεται η ώρα που ο Λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:
Γιώργος Πούλης, Κώστας Φερεντούρος, Ελισάβετ Νομικού, Αντώνης Βαρθαλίτης, Άννα Κρίνου, Δάφνη Μαρκάκη, Κωνσταντίνα Τσιριμωνα, Μάϊρα Αλεξοπούλου και ο Jason Collins.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Σκηνογραφία- Κοστούμια -Κίνηση-χορογραφίες : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος

Τιμή εισιτηρίου: 8€ (προπώληση: VIVA.GR), 10 € (ταμείο θεάτρου)

Διάρκεια παράστασης: 87’ (με ένα διάλειμμα 10’)

Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης